Súlyosan megsérült az elektromos kerékpáros

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

A helyszíni szemle adatai szerint egy 41 éves nő egy Ford Escort típusú személygépkocsival közlekedett Jánoshalmán, a Jókai Mór utcán a Bajai utca felé 2017. augusztus 22-én 10 óra 25 perc körül. Haladása során úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy az ott kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező és egyenesen továbbhaladni szándékozó 68 éves nő által vezetett  elektromos kerékpárnak, aminek következtében összeütköztek.

A kerékpáros az úttestre esett és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

police.hu

 

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0