Sürgősen vérre van szüksége egy kiskunhalasi lánynak!

Betegsége miatt műtéthez sürgősen 0+ vérre van szüksége egy kiskunhalasi lánynak, aki arra kér mindenkit, akinek ez a vércsoportja és nem okoz számára gondot, adjon vért a számára, ha lehet, még a héten.

Telefonon sikerült elérnünk Nike Victoriát, aki elmondta, hogy a műtétre jövő héten kedden kerül sor, ezért van szüksége az irányított véradásra. A véradásra az összes vérellátó központban van lehetőség vércsoporttól függetlenül. Bács megyében két helyszínen: Baja, Rókus utca 10. Telefon: +36 79/520-080, véradási időpont: hétfőn és kedden 8-15 óráig, pénteken 8-12 óráig, Kecskemét, Koháry körút 4. Telefon: +36 76/485- 040, véradási időpont: hétköznap 8-14 óráig, kedd: 16 óráig, péntek 13 óráig lehet véradásra jelentkezni.

A véradásra jelentkezők bővebb információért (születési idő, TAJ szám, kórház neve) privát üzenetben tudják felvenni a kapcsolatot Victoriával a profiloldalán keresztül az irányított véradáshoz szükséges adatok egyeztetéséhez. A véradók vigyék magukkal a személyazonosító igazolványukat, lakcímet igazoló és a TAJ számot tartalmazó hatósági igazolványukat!

baon.hu, Pozsgai Ákos

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0