Szörnyű tragédia történt Kiskunhalason!

Egy építkezésen egy munkás szörnyethalt, két munkást pedig rohammentő szállított kórházba. Hírünk frissül!

Ezekben a percekben is tart a vizsgálat Kiskunhalason a Zrínyi utcai folyó építkezésen. Az utca érintett szakaszát a rendőrség lezárta. Hivatalosan meg nem erősített, helyszíni indormációk szerint a készülő födémszerkezet gerendái  szakadtak be, vélhetően a rajta lévő beton födémelemek súlya alatt. Több munkás is a területen dolgozott, egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül két férfit vittek kórházba a mentők koponya és végtagsérülésekkel, úgy tudjuk, állapotuk súlyos.

A munkavédelmi felügyelőség, építésügyi hatóság és a rendőrség szakemberei dolgoznak jelenleg a helyszínen. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt.

Frissítés:

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta portálunkat, hogy az elhunyt személy egy 58 éve román állampolgár. Az egyik sérült keceli, a másik kiskunhalasi lakos.

Részletek hamarosan!

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0