Teherautónyi illegális szemét éktelenkedik Kiskunhalas határában – KÉPEK

Nem tudni, mikor és hogyan került oda a nagy mennyiségű hulladék, amelyben veszélyes anyagok is vannak.

Olvasónk, Nagy Lajos hívta fel a figyelmünket, hogy illegális szeméttelepet talált közvetlenül a város határában, a Félegyházi úton. A helyszínre érve megdöbbentő látvány fogadta szerkesztőségünk munkatársát. Szinte minden megtalálható a teherautónyi  szemétben.  Volt közte WC ülőke, fürdőszoba felújítása során kidobott zuhanytálca, ajtó, műszaki cikkek, étkezési zsír,  olajfesték, régi tv képcső, játékbabák, hajómodellek, forgószékek, ágybetétek, szinte új ruhák, játékok, tankönyvek és kommunális szemét is.

A helyszínre kiérkező Kuris István László önkormányzati képviselő azonnal bejelentést tett a rendőrségen. A járőrautó hamarosan meg is érkezett, majd a bűnügyi helyszínelők is kivonultak. A hulladékban a tulajdonosára utaló dokumentumokat, csekkeket is találtak, ami segíthet a nyomára bukkanni. A környéken található kamerák felvételét is vizsgálni fogja a rendőrség, így az elkövető vélhetően nem úszhatja meg a felelősségre vonást.

A képviselőtől megtudtuk, a városban is van gond az illegális hulladékkal. Ugyanis vannak, akik a szeletív gyűjtők mellé teszi le a nem odavaló szemetüket, ahelyett, hogy szabályosan eljárva a hulladékudvarba szállítanák azt.

További hírek a témában
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0