“Tiszta szívvel” – Jobbikos jótékonysági akciók Halason és környékén

A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány és a Jobbik Ifjúsági Tagozat idén is karitatív programokat szervezett karácsony előtt.

A Szeretet lángja és a Tiszta szívvel elnevezésű akciók keretében Kiskunhalason és környékén több mint 100 rászoruló családhoz juttattak el főként tartós élelmiszerekből, játékokból álló csomagokat Farkas Gergely képviselőjelölt és társai. Az adománygyűjtésnek köszönhetően több családnak karácsonyfát is tudtak vinni a jobbikosok, amelyeket Patocskai Tamás önkormányzati képviselővel közösen adtak át. A halasi Semmelweis kórház dr. Csapi Bence keceli önkormányzati képviselőnek köszönhetően egy televízióval gyarapodott, amelyet pénteken vittek el a gyermekosztály dolgozóinak.

Az ajándékozás mellett a karácsony valódi üzenetére kívánták felhívni a figyelmet Farkas Gergelyék. Az országos akció keretében Halas közterein is egy szaloncukor kíséretében átadott képeskártyával üzenték: azt szeretnék, ha karácsony mindenki számára valóban szent ünnep lenne, amely nem csupán az ajándékozásról szól.

Kecelen és Bácsalmáson is szervezett jótékonysági ruhaosztásokat a Jobbik. „Egy eseményen általában örömteli, ha sokan vannak, ugyanakkor itt nem tudtunk ennek felhőtlenül örülni. Hiszen ez a sokaság egyben arról is tanúskodott, hogy nagyon sok rászoruló ember él vidékünkön” – mondta Farkas Gergely. „A lényeg azonban az, hogy sokaknak sikerült ily módon is örömet szerezni. Ezúton is köszönjük mindenkinek a felajánlásokat!” – összegzett a képviselő.

(Sajtóközlemény)

További friss hírek