Vona: A gyenge pártok sem egyedül, sem együtt nem tudják leváltani a kormányt

Ma délután sajtótájékoztatót és utcafórumot tartott Kiskunhalason Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnökjelöltje és Farkas Gergely, országgyűlési-képviselőjelölt.

A politikus szerint az elmúlt heteknek az eseményei világossá tették és egyértelműen azt mutatják, hogy a kormány leváltására egyedüli erő mára a Jobbik maradt. Úgy fogalmazott, hogy egységes, erős pártra van szüksége ma a választóknak, amely nem más pártokkal és pártelnökökkel egyezkedik, hanem van programja és elképzelése, hogy mit akar Magyarországgal. A gyenge pártok sem egyedül, sem együtt nem tudják leváltani a kormányt.

Vona Gábor elmondta, a Fidesz is és az MSZP is már három lehetőséget kapott, mind a két pártnak volt lehetősége, hogy bizonyítson. A pártelnök szerint ők ott tudnak bizonyítani, ahol bizalmat kapnak. – Azt tudom mondani és garantálni, hogy ha Farkas Gergely lesz ennek a térségnek az egyéni országgyűlési képviselője, akkor ő nagyon jó lobbista lesz, az itt élő emberek problémáiknak jó megoldóembere, gazdája lesz, aki az emberek hangját az országgyűlésbe beviszi – fogalmazott a politikus.

 

További hírek a témában