Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Vona: Az embereket nem a propaganda érdekli, hanem a mindennapi problémák megoldása

A biztonságról, az egészségügyről, nyugdíjrendszerről, munkabérek felzárkóztatásáról és a térségben rejlő lehetőségekről beszélt mai kiskunhalasi sajtótájékoztatóján Vona Gábor pártelnök, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

– Kormányra kerülése esetén a Jobbik még nagyobb hangsúlyt fog helyezni a biztonságra és a kerítés mellé önálló határőrség felállítását tervezzük. Az emberek biztonsága mellett a mindennapi problémákra is koncentrálni fogunk, mint az egészségügy, a nyugdíjrendszer rendbetétele, a fiataloknak otthonteremtési támogatás biztosítása, a munkabérek európai felzárkóztatása – fejtette ki a pártelnök. Arról is beszélt, hogy az ország legfontosabb célkitűzése az kell legyen, hogy itthon tudja tartani a magyar embereket.

– Nagyon fontos programpontunk a korrupció felszámolása, ezért fel fogjuk állítani román mintára a korrupcióellenes ügyészséget és a Jobbik csatlakozni fog az Európai Ügyészséghez is.  A vagyonnyilatkozatok helyett vagyonosodási vizsgálatot vezetnénk be, eltörölnénk a mentelmi jogot és az elévülési időt is – emelte ki a politikus.

A kiskunhalasi térség kiváló mezőgazdasági adottságaival kapcsolatban Vona Gábor elmondta: Magyarország stratégiai ágazata az élelmiszeripar, ezért fontos, hogy a térségben is minél több embernek biztosítson munkát.

További részletek a videóban:

További hírek a témában
A szöveg felolvasásához kattintson