1 millió forinttal támogatta a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházat a Faddikorr Kft.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház koronavírus elleni harcához járult hozzá 1 millió forinttal a kunfehértói Faddikorr Kft. A vezetőség és a dolgozók nevében tették meg a felajánlást – tudatta Faddi János, a cég ügyvezető tulajdonosa. 

ifj. Faddi János elmondta, szeretnék, ha a környékbeli vállalkozások is a lehetőségeikhez mérten bekapcsolódnának az adakozásba.

Múlt héten számoltunk be róla, hogy Kunfehértó Önkormányzata félmillió forint támogatást utalt át a kórház számlájára a védekezéssel kapcsolatos költségeik enyhítésére. Huszár Zoltán polgármester elmondta, a képviselő-testület egyhangúlag támogatta az ötletet.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

1 millió forinttal támogatta a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházat a Faddikorr Kft.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház koronavírus elleni harcához járult hozzá 1 millió forinttal a kunfehértói Faddikorr Kft. A vezetőség és a dolgozók nevében tették meg a felajánlást - tudatta Faddi János, a cég ügyvezető tulajdonosa. i...