10 éves lányának adta át a kormányt egy mélykúti férfi

Illusztrációs kép: twenty20.com

A rendőrök vádemelést javasolnak a 41 éves mélykúti férfival szemben, aki a történtekről készült videót még egy közösségi oldalon is közzétette.

Egy mélykúti nő tett feljelentést a rendőrségen, miszerint egy közösségi oldalon látott videót arról, hogy egy ismerőse hagyta vezetni kislányát. A beszerzett információk alapján a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el járművezetés tiltott átengedésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi még február 23-án Mélykút belterületén, a Madách Imre utcában átengedte a használatában lévő személyautó vezetését a mellette ülő 10 éves lányának, aki koránál fogva vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve a biztonságos vezetésre alkalmatlan volt.

Kihallgatása során a mélykúti férfi beismerő vallomást tett. A szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a közlekedésrendészeti osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat – vádemelési javaslattal – átadták az ügyészségnek.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

10 éves lányának adta át a kormányt egy mélykúti férfi

A rendőrök vádemelést javasolnak a 41 éves mélykúti férfival szemben, aki a történtekről készült videót még egy közösségi oldalon is közzétette. Egy mélykúti nő tett feljelentést a rendőrségen, miszerint egy közösségi oldalon l...