25 határsértőt fogtak nem egészen 24 óra alatt Bács-Kiskun megyében

Kedden délután Tompánál hét külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére, szerda reggel és kora délután újabb 18 főt fogtak el.

Tompa Közúti Határátkelőhelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek közreműködésével a rendőrök 2018. július 31-én 17 órakor egy belépő szerb kamion rakterében hét külföldi férfit találtak. Közülük 3 fő pakisztáni, 3 fő bangladesi és 1 fő afgán állampolgárnak vallotta magát.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. (forrás: police.hu)

 

Jogellenesen próbált meg Magyarországra bejutni kilenc illegális migráns.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. augusztus 1-én 9 óra 5 perckor kilenc külföldi férfit tartóztattak fel Mélykút közigazgatási területén. A feltartóztatott személyek pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Kora délután ismét kilenc migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. augusztus 1-én 13 óra 10 perckor újabb kilenc külföldit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. A feltartóztatott személyek mindegyike iráni állampolgárnak vallotta magát. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

További friss hírek