46 millió forint érkezik Kiskunhalasra bölcsődei fejlesztésre

Kép: envato.com

Kiskunhalason is segítséget kaphatnak a kisgyermekeket nevelő szülők.  A napközbeni elhelyezést biztosító bölcsődei ellátási formák kapacitásainak és az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztésére a város millió forintot nyert el.

A Kiskunhalasi Bóbita Óvoda és Bölcsőde Kurucz vitézek téri intézményében indul egy újabb bölcsődei csoport, ehhez egy épületrész átalakítása szükséges, erre fordítja az önkormányzat a pályázaton elnyert összeget – tudatta portálunkkal Farkas Dániel, a Polgármesteri Titkárság Stratégiai tanácsadója.

A komfortosabb és szebb bölcsődei ellátás mellett megnő a munkavállalási kedv, több szülő kezdhet el dolgozni, ennek következtében pedig térségünk gazdaságának fellendülése is várható. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat koordinációjában lévő Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretből most újabb települések több mint 500 millió forint támogatást nyertek, a bölcsődei ellátási formákhoz való hozzáférés javítására és a bölcsődei ellátási formák által nyújtott szolgáltatások minőségi fejlesztésére.

A megyében támogatást nyert a bajai Pici-Talpak Gyermekgondozó Egyesület, Kiskunhalas Város Önkormányzata, Dusnok Község Önkormányzata, Felsőszentiván Községi Önkormányzat, Csengőd Község Önkormányzata, Bátya Község Önkormányzata és Harta Nagyközség Önkormányzata.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

46 millió forint érkezik Kiskunhalasra bölcsődei fejlesztésre

Kiskunhalason is segítséget kaphatnak a kisgyermekeket nevelő szülők.  A napközbeni elhelyezést biztosító bölcsődei ellátási formák kapacitásainak és az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének fejlesztésére a város millió fo...