5 dolog, amiért jó választás a beépíthető mosdókagyló

Ezek a pultba vagy bútorba is beépíthető mosdókagylók igen változatos megoldási módokat kínálnak, így nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a piacon. Ugyanez igaz az anyagukra és formavilágukra is, ugyanis számtalan típus között találhatja meg közöttük mindenki a kedvencét. Összegyűjtöttük, miért érdemes ezt a megoldást választani ezt a kagylót fajtát.

Álmaink fürdőszobája tulajdonképpen egy karnyújtásnyira van akkor, ha ismerjük a lehetőségeinket és olyan praktikus, tartós, strapabíró és nem mellesleg igen mutatós szanitereket választunk hozzá, mint a beépíthető mosdókagylók. Ennek köszönhetően ugyanis máris egy hatalmas lépést tettük afelé, hogy reggelente a tökéletes fürdőben készülődhessünk vagy este ideális körülmények között merülhessünk el egy kád vízben.

  1. Meghatározó eleme a fürdőszoba légkörének

Alapvetően egy mosdókagylót nem feltétlenül az alapján választ ki az ember, hogy milyen hatással lesz majd a kialakítása a fürdőszoba atmoszférájára. Ám ezek a beépíthető variációk nagymértékben befolyásolják a helyiség hangulatát és kisugárzását egyaránt. Segítségével olyan harmónia alakítható ki, amelyre mindenki vágyik fürdés vagy zuhanyzás közben. Így ha megfelelően választjuk ki a többi szanitert, igazi nyugalom szigetet alakíthatunk ki a fürdőben. Ez pedig hosszú távon megfizethetetlen a mindennapok során.

  1. Strapabíró és könnyen tisztítható

Az esztétikum mellett nem elhanyagolható kérdés egy fürdőszobában a praktikum és a tisztán tartás sem. Ráadásul óhatatlan, hogy a mosdót fizikai, mechanikai behatások, ütődések érik, így ilyenkor sem lenne jó, ha rögtön karcos lenne, lepattanna a széle vagy egyéb sérülés érné. Egy beépíthető kagyló esetében viszont nem kell ettől tartani. Szintén hatalmas pozitívum e szaniterek mellett a könnyű tisztán tarthatóság, ugyanis bőven elég finomat áttörölni a felületet időről időre, ehhez pedig nincs szükség speciális tisztítószerekre.

  1. Praktikus

Mivel nem kell számolni a mosdókagyló szélével és az így elfoglalt hellyel, sokkal több olyan terület marad, ahova lehet pakolni. Vagyis éppen csak annyi helyet foglal el a pultból vagy a polcból, amennyire szükség van, se többet, se kevesebbet.

  1. Tartós

Amennyiben a beszerelés nem hagy kívánnivalót maga után, egy garantáltan strapabíró és tartós mosdókagyló tulajdonosa lehet. Fontos, hogy a beépítést követően alaposan szigetelje le a kagylót, így biztosan nem érik majd meglepetések és hosszú időn át élvezheti e típus előnyeit a fürdőjében. Nem kell tartani szivárgástól vagy egyéb kellemetlenségektől. Éppen ezért érdemes ezt a feladatot szakemberre bízni.

  1. Bárhova beilleszthető!

Ahhoz azonban, hogy ez a gyakorlatban is valóban megvalósuljon, fontos tudni, hogy nagyon pontosan kell mérni és minden lényeges paramétert figyelembe venni. Így pontosan illeszkedni fog majd a beépíthető mosdókagyló a kiválasztott helyre és hamarosan gond nélkül élvezheti annak minden előnyét. Ráadásul mivel az anyaga lehet a klasszikus kerámia vagy a modern műmárvány, mindenki megtalálhatja közöttük a saját ízlésének leginkább megfelelő típust.

Egy beépíthető mosdókagylónak számos előnye van, ráadásul nincs olyan stílusú vagy méretű fürdőszoba, ahova ne illeszkedne tökéletesen valamelyik típus. Így amellett, hogy az adott tér tulajdonságainak és stílusának megfelelően válogathat e szaniterek közül, a saját ízlésének megfelelően is szűrhet közöttük. Ez pedig elképesztően nagy előny akkor, amikor valaki álmai fürdőszobáját igyekszik életre hívni.

További friss hírek