90 adag halászlével vendégelte meg a főigazgató a mobil járványkórház dolgozóit

„Készül a vasárnapi ebéd a Mobil Járványkórházban dolgozó munkatársainknak! Kiskunhalason szegedi halászlé, melyhez főzünk tésztát is, hogy a bajai kollégák is megnyalják mind a 10 ujjukat. Reméljük a többieknek is ízleni fog!” – írta tegnapi bejegyzésében a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója.

dr. Szepesvári Szabolcs, valamint Garas Ferenc, a kiskunhalasi kórház Megyei Fertőző Osztályának vezető ápolója, 90 adag halászlével lepte meg a halasi mobil járványkórházban dolgozókat vasárnap. Mint mondták, nagyon fontos, hogy az ott dolgozók a megfeszített munka ellenére is jól érezzék magukat, ezért döntöttek amellett, hogy egy mindenki ízlésének megfelelő, szegedi-bajai halászlével vendégeljék meg a csapatot. Úgy tudjuk, az ételnek nagy sikere volt, cseppnyi sem maradt belőle. Úgy néz ki, “mozgalom” lehet a vasárnapi akció következménye: máris van, aki bejelentkezett, hogy ő készíthesse el a következő bográcsost.

A Dél-alföldi régiót ellátó intézményben jelenleg a 64 kiskunhalasi szakdolgozó mellett békéscsabai, bajai, kalocsai, kecskeméti, kiskunfélegyházi, orosházi és szegedi orvosok, ápolók dolgoznak, mintegy százan. dr. Szepesvári Szabolcs elmondta, ha a tendencia nem változik, hamarosan megtelik a 150 fő befogadására képes járványkórház betegekkel. Már most is meghaladja a 100 főt az ellátottak száma. A munka erőn felüli, több szakdolgozóra lenne szükségük már jelen állapotban is.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

90 adag halászlével vendégelte meg a főigazgató a mobil járványkórház dolgozóit

„Készül a vasárnapi ebéd a Mobil Járványkórházban dolgozó munkatársainknak! Kiskunhalason szegedi halászlé, melyhez főzünk tésztát is, hogy a bajai kollégák is megnyalják mind a 10 ujjukat. Reméljük a többieknek is ízleni fog!' - ...