A bócsai polgármester 6 milliós adományából épült meg a halasi kórház fertőző osztályára vezető út

Több mint egy éves fizetését ajánlotta fel Szőke-Tóth Mihály, Bócsa polgármestere a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház fertőző osztálya előtti út aszfaltozására.

Két hete járt Szepesvári Szabolcs főigazgatónál a polgármester, akkor a bócsai Poli-Farbe Kft. által fejlesztett kézfertőtlenítőt hozott a kórháznak. Szőke-Tóth Mihály megtekintette az éppen zajló munkálatokat, ekkor derült ki, hogy a mentők egy félig zúzottköves, félig töredezett aszfaltburkolatú úton szállítják a fertőzés gyanújával beszállított betegeket az osztály előtt. Ekkor döntött úgy, hogy egy halasi vállalkozással közösen megépítik az utat. Szőke-Tóth Mihály a teljes költséget, bruttó 6 millió forintot ajánlott fel a megvalósításra. Mint elmondta, ez az összeg valamivel több, mint az egész éves polgármesteri illetménye. Az épület mögött egy járda is épült, ezt az orvosok, ápolók és a kiszolgáló személyzet használja.

A kivitelező Geo Út Kft. vezetője Kovács Krisztián elmondta, a cég önköltségen végezte el a munkálatokat, az aszfaltot is önköltségen biztosította.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

A bócsai polgármester 6 milliós adományából épült meg a halasi kórház fertőző osztályára vezető út

Több mint egy éves fizetését ajánlotta fel Szőke-Tóth Mihály, Bócsa polgármestere a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház fertőző osztálya előtti út aszfaltozására. Két hete járt Szepesvári Szabolcs főigazgatónál a polgármester, akkor a ...