A Gólyafészek Óvoda szülői közössége is támogatta a halasi kórházat és a mentősöket

Kép: Kakas Máté

A KRK Gólyafészek Óvoda szülői közössége a gyermekekkel közösen felajánlást tettek a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház és a Mentő Alapítvány részére.

Mint a közösségi oldalukon olvasható, e nehéz időkben a legveszélyesebb helyen, a Kiskunhalasi Kórház Fertőző Osztályán dolgozó nővérek és a Kiskunhalasi Mentő Alapítvány Dolgozóinak munkáját szeretnék segíteni azzal, hogy a nővéreknek 100.000 Ft értékben, a mentősöknek pedig 20.000 Ft értékben – az általuk választott termékekből – a Totya Boltja ajándékcsomagot szállít ki részükre.

Köszönjük az egészségügyi dolgozók járványügyi helyzetben végzett áldozatos és lelkiismeretes munkáját! A szülőknek pedig hálásak vagyunk az önzetlen, felebaráti segítségükért! Példaértékű összefogás részesei lehetünk. Együtt mindenre képesek vagyunk!
A célunk, hogy felhívjuk a civil szervezetek, közösségek és magánszemélyek figyelmét a segítségnyújtás eme lehetőségére. Attól, hogy kicsik vagyunk, még képesek lehetünk nagy dolgokra. Ezt bizonyítják óvodásaink és szüleik – tudatta Kakasné Nagy Erika, a Szülői Közösség elnöke.

Kép: Kakas Máté
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

A Gólyafészek Óvoda szülői közössége is támogatta a halasi kórházat és a mentősöket

A KRK Gólyafészek Óvoda szülői közössége a gyermekekkel közösen felajánlást tettek a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház és a Mentő Alapítvány részére. Mint a közösségi oldalukon olvasható, e nehéz időkben a legveszélyesebb helyen, a ...