A Jobbik Fejes Ferenc független jelöltet támogatja az időközi önkormányzati választáson

A Jobbik Kiskunhalasi Szervezete úgy döntött, hogy nem indítja el önálló jelöltjét a február 25-i időközi önkormányzati választáson, hanem arra buzdítjuk szimpatizánsainkat és minden választópolgárt, hogy Fejes Ferenc független jelöltet támogassa.

Döntéseinket eddig és ezután is a város érdeke fogja meghatározni. Most pedig az Kiskunhalas érdeke, hogy a jelenlegi fideszes többség ne egyel több főből álljon, hanem egy új hang jelenjen meg a testületben. Ez viszont csak akkor fog megvalósulni, ha az ellenzéki szavazatok nem aprózódnak szét, hanem egy esélyes ellenzéki jelöltet támogat mindenki. Éppen ezért szorítottuk háttérbe a a saját döntésünknél azt a pártérdeket, hogy a Jobbik neve és logója is ott szerepeljen a szavazólapon és ezért támogatunk egy független jelöltet.
Döntésünket természetesen az is döntően befolyásolta, hogy Fejes Ferenc személyét egy minden szempontból alkalmas jelöltnek tartjuk, aki egyaránt képes képviselni a körzet lakóinak érdekeit, ugyanakkor ellentmondani is a sokszor csak saját pártérdekeiket szemük előtt tartó fideszes képviselőknek. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy február 25-én támogassa Fejes Ferencet szavazatával!
(A Jobbik Kiskunhalasi Szervezete sajtóközleménye)
További friss hírek