Száznegyven sportoló vett részt a kiskunmajsai Jonathermál Strandkézilabda Kupán

Második alkalommal rendezték meg Kiskunmajsán a Jonathermál Strandkézilabda Kupát. Női és férfi kategóriában, tizennégy csapat összesen száznegyven játékosa vett részt a már hagyományosnak mondható rendezvényen.

Az összecsapásokra férfiaknál öt, a lányoknál kilenc csapat nevezett. A helyi erőket a Wild Cats lánycsapat, valamint a Meszes FC és a Junior képviselte. A Vadmacskák csoportelsőként bejutottak a hármas döntőbe, ott végül a harmadik helyet szerezték meg. A torna legjobb női játékosának járó különdíjat Varga Zsanett kapta. A majsai Juniors fiúcsapat jót küzdött, de a fiataloknak nem sikerült a pontszerzés, így az ötödik helyen zártak. Az “öregek” két győzelemmel indítottak, ám a következő két meccsünket elvesztették, így a Meszes FC végül a harmadik helyen végzett.

Juhász Sándor, a fürdő vezetője kérdésünkre elmondta, a baráti hangulatú, kemény, de végig sportszerű kupára Szombathelyről, Budapestről, Kiskőrösről, Soltvadkertről, Jánoshalmáról, Kiskunhalasról, Kistarcsáról érkeztek a csapatok. A hagyományossá váló augusztusi viadalt a jövőre is megrendezik. A Jonathermál Zrt. szervezésében megvalósult sporteseményt a Kiskunmajsai Önkormányzat támogatta.

Végeredmény a lányoknál:
1. Buzsák KC.
2. Másnaposok
3. Wild Cats
4. Ping – Win
5. Maják.
6. Csajkák
7. JóazXis
8. Hőhullám
9. Tankok

Végeredmény a lányoknál: a fiúknál:
1. Szeszpászító
2. Fatal Error
3. Meszes FC
4. Totálkár
5. Juniors

További friss hírek