A jövő hét elején elkészül az új aszfaltút Erdőszélen

Hatalmas változás az Erdőszélen lakók életében, hogy immár aszfaltúton közlekedhetnek egészen Fehértói útig. Kunfehértó legnagyobb lélekszámú külterületi részén mintegy százötvenen laknak, végre ők is szilárd burkolatú úton járhatnak, vége a porban-sárban való közlekedésnek.

A kivitelezői szerződést június közepén írta alá Huszár Zoltán, Kunfehértó polgármester a Kovács Krisztiánnal, a Geo Út Kft. ügyvezetőjével. Bár a mostoha időjárás többször is közbeszólt, az eddigi földút mintegy 2 km-es szakaszának a szilárd burkolata pár napon belül teljesen elkészül. Az első réteget tegnap fejezték be a szakemberek, és most kezdik meg a koptatóréteg aszfaltozását.

A Vidékfejlesztési Programon pályázott sikerrel a település, külterületi útfelújításra. A mintegy 111 millió forintos projekt kivitelezése június hónap második felében indul el. A pályázaton elnyert pénz a teljes költség 90%-át biztosítja, a fennmaradó részt az önkormányzat pótolta ki.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

A jövő hét elején elkészül az új aszfaltút Erdőszélen

Hatalmas változás az Erdőszélen lakók életében, hogy immár aszfaltúton közlekedhetnek egészen Fehértói útig. Kunfehértó legnagyobb lélekszámú külterületi részén mintegy százötvenen laknak, végre ők is szilárd burkolatú úton j...