A kiskunmajsai nyomozók hét bűncselekménnyel gyanúsítanak egy fiatal lányt

A kép illusztráció

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrsének munkatársai 2020. augusztus 10-én őrizetbe vettek egy 22 éves helyi fiatalt kifosztás gyanújával.

A jelenleg is letartóztatásban lévő nőről a nyomozás során kiderült, hogy a kifosztás mellett lopással és betöréssel is gyanúsítható. Még júliusban egy kiskunhalasi dohányboltból szeszes italt emelt el, néhány nappal később pedig egy feszítővassal rongálta meg egy családi ház ajtaját, majd az ingatlanból készpénzt lopott.

A lány ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

A kiskunmajsai nyomozók hét bűncselekménnyel gyanúsítanak egy fiatal lányt

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrsének munkatársai 2020. augusztus 10-én őrizetbe vettek egy 22 éves helyi fiatalt kifosztás gyanújával.A jelenleg is letartóztatásban lévő nőről a nyomozás során kiderült, hogy a k...