A Magyar Honvédség parancsnoka elismerését vehette át a kunfehértói körzeti megbízott

A 2021-es Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítésében és végrehajtásában résztvevők szakmai munkájának elismerése alkalmából rendezett ünnepi állománygyűlést a Magyar Honvédség Parancsnoksága október 15-én, pénteken, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában – számolt be róla a honvedelem.hu.

A kunfehértói körzeti megbízott, Papp Dávid r. őrmester a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítésében és lebonyolításában eredményesen végzett szakmai munkája elismeréséül vehette át az elismerést.

Az ünnepi állománygyűlésen tartott beszédében Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese elmondta: a munka már a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató időpontja előtt csaknem egy évvel megkezdődött. „Közel ötezer fő vett részt a repülőnap támogatásában és biztosításában, közvetlenül a helyszínen, és sokan mások az előkészítés alatt dolgoztak. Azok a számok, amelyeket elértünk, jelzik azt, hogy volt igény a társadalom részéről arra, hogy jobban megismerjenek bennünket” – emelte ki, majd megköszönte a rendezvényen dolgozók munkáját.

 

További friss hírek