Adventi hangverseny Kisszálláson

Immár 10. alkalommal rendezték meg a hétvégén a helyi egyházközösség szervezésében az ünnepi gyertyagyújtást és hangversenyt.

A településhez kötődő fellépők minden évben színvonalas műsort adnak az ide látogató embereknek. A zene, az ének és a szép gondolatok melegséggel és békével töltenek el bennünket. A közösségi összefogás a településen mindig is jellemző. Most is a hangverseny után finom sütikkel, forró teával és forralt borral láttak bennünket vendégül, ahol végre volt idő egy kis beszélgetésre is.

Fellépőink voltak:

Bundula Melinda, Cziczelszki Eliza, Grizák Milla, a Kisszállási Sallai István Általános Iskola 5. 6. osztályos tanulói, az alsó tagozatos énekkar, Vörös Mária énektanár, Dalos Pacsirták -Tompa, Jagodics Olivér 6.o. tanuló a Tompai Szabó Dénes Ált. Isk. tanulója, Soór László tanár úr, Fodor Jázmin Luca 3.o tanuló, Németh Zalán 5.o.tanuló, Szólik Erzsébet énektanár, Adventi Kórus: kisszállási és tompai énekesek, Malustyikné Deák Anita, Gregus Márió, Lengyel Lili, Kisszállási Népdalkör, Benke Magdolna Mária, Zsoldos Ildikó tanárnő, Horváth Tímea gyógyped. és tanítványai, Kovács Andrea zenetanár, intézményvezető, Borbényi Márta énektanár, int.vez.h. “Maradj Velünk” közösség, Bolvári János plébános, Szécsényi Attila atya.

Zsoldos Ildikó

További friss hírek