Árokba csúszott egy veszélyes anyagot szállító nyergesvontató Kunfehértónál

Kanyarodás közben árokba csúszott egy festéket szállító nyerges vontató Kunfehértón, a Rákóczi utcánál. A műszaki mentést a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók végzik.

A teherautó a településre akar bekanyarodni amikor a vontatmány hátulja a vízelvezető árokba csúszott. A balesetben személyi sérülés nem történt, viszont úgy tudjuk veszélyes anyagot szállít a jármű ezért  a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja is.

Huszár Zoltán polgármester a balesettel kapcsolatban elmondta, régóta szorgalmazza egy kanyarodó sáv kialakítását az 5412-es úton, amely biztonságossá tenné a forgalmi okból való várakozást és a kanyarodást is a vasúti átjárónál. A járművek a sorompóra várakozva rendszeresen feltorlódnak, ezzel jelentős balesetveszély alakul ki nap mint nap, a település határában. Véleménye szerint, akár a mostani baleset is elkerülhető lett volna, ha van elég hely vasúti átjáró felé a bekanyarodáshoz. – A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és Kunfehértó Önkormányzata között már  folynak az egyeztetések, a helyszíni bejárás is megtörtént, de egyelőre csak ígéretünk van, hogy napirendet tarják a kérdést – mondta el kérdésünkre a polgármester.

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Árokba csúszott egy veszélyes anyagot szállító nyergesvontató Kunfehértónál

Kanyarodás közben árokba csúszott egy festéket szállító nyerges vontató Kunfehértón, a Rákóczi utcánál. A műszaki mentést a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók végzik. A teherautó a településre akar bekanyarodni amikor a vontatmány há...