Átlépte az ezret az új fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában

Illusztrációs kép: envato.com

Ismét megdőlt a rekord. Az elmúlt 24 órában 1070 újabb magyar állampolgár mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, írja a koronavirus.gov.hu. Ez új rekord, eddig soha nem volt ezer felett az új fertőzöttek száma egy nap alatt. Ezidő alatt elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 683-ra emelkedett.

Miközben az eddig elhunytak átlagéletkora 77,4 év, a nyolc új áldozataé ennél jóval alacsonyabb, 69. Az áldozatok között van olyan is, ahol egyelőre nem találtak egyéb krónikus betegséget.

Az aktív fertőzöttek száma 12 916 fő, 41 százalékuk fővárosi.

Jelenleg 404 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 32-en vannak lélegeztetőgépen – írja a korobavirus.gov.hu.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Átlépte az ezret az új fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában

Ismét megdőlt a rekord. Az elmúlt 24 órában 1070 újabb magyar állampolgár mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, írja a koronavirus.gov.hu. Ez új rekord, eddig soha nem volt ezer felett az új fertőzöttek száma egy nap alatt. Ezidő ala...