Az öt hetes Hannának életmentő szívműtétre van szüksége, segítsen Ön is!

Egy Kiskunhalason is sokak által ismert soltvadkerti család öt hetes kisbabájának gyűjt adományokat a Tündérkéz Jótékonysági Egyesület és a A béke egy mosollyal kezdődik Alapítvány. A kicsi Hanna sajnos súlyos szívbetegséggel született, két hete a légzése összeomlott, azóta gyógyszerekkel és speciális tápszerrel tartják életben a csöppséget.

Az Országos Kardiológiai Intézetben kiderült, hogy elkezdett vizesedni Hanna szervezete, emiatt újabb gyógyszerre van szüksége. Sajnos Hanna alig eszik csak 20-30 millilitert, és nem is hízik több mint egy hete, pedig az életmentő motoros szívműtét miatt nagyon fontos, hogy elérje a 6 kg-os súlyt, ami alapfeltétele a Magyarországon végzendő műtétnek – mondta el a Halasinfónak az édesanya, Kósáné Major Henrietta.

 SEGÍTSEN ÖN IS HANNÁNAK! 

Pénzadományt a Tündérkéz Jótékonysági Egyesület bankszámlájára várjuk:
K&H Bank 10402379-50526757-48701001, vagy
Kósa Nándor, MKB Bank 10300002-10601977-49010010
FONTOS! A megjegyzés rovatba kérjük a Kósa Hanna részére szöveget beleírni!

Szóba került, hogy tervezett életmentő beavatkozást Németországban végeznék el, ahol nem feltétel a 6 kg-os súly, így sokkal hamarabb műteni lehetne Hannát. Ennek a költsége viszont 5 millió forintba is kerülhet, és külön költséget jelenthet, hogy hetekkel a műtét előtt már ott kell tartózkodniuk, és az utókezelés is több hétig is tarthat. A család egyre nehezebben bírja anyagilag, a műtéthez szükséges összeget egyedül nem tudják előteremteni, így minden adományra óriási szükségük van.  A jelenlegi kezelések és gyógyszerek is közel száz ezer forintba kerülnek.

További friss hírek