Baseballütővel támadtak, most elfogták őket

A kép illusztráció

A bácsalmási rendőrök a tegnapi nap folyamán őrizetbe vettek három férfit, akik még nyáron bántalmaztak külföldieket. A banda negyedik tagját továbbra is keresik.

A Bajai Rendőrkapitányság Bácsalmási Rendőrőrsén még 2020. június 29-én rendeltek el nyomozást felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A bejelentés – és a tanúvallomások szerint – röviddel éjfél után több ismeretlen bántalmazott egy bácsalmási házban öt indiai férfit, akik már hosszabb ideje a környéken dolgoztak.

Az idegenek az arcukat teljes egészében eltakaró maszkban jelentek meg a külföldiek által lakott ingatlannál. Betörték a bejárati ajtót, majd megkeresték az ott lakó férfiakat, akiket bottal és baseballütővel bántalmaztak. Az áldozatok mindegyike könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg az épületben 50 ezer forintot meghaladó rongálási kár keletkezett.

A rendőrőrs nyomozói széleskörű adatgyűjtést hajtottak végre, valamint a település szinte minden térfigyelő kamerájának felvételét elemezték. Ennek eredményeként azonosították be a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, négy helybélit. Közülük hármat 2020. november 9-én kora reggel elfogtak. A férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  A bűnbanda negyedik tagjának felkutatása folyamatban van.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Baseballütővel támadtak, most elfogták őket

A bácsalmási rendőrök a tegnapi nap folyamán őrizetbe vettek három férfit, akik még nyáron bántalmaztak külföldieket. A banda negyedik tagját továbbra is keresik. A Bajai Rendőrkapitányság Bácsalmási Rendőrőrsén még 2020. június 29...