Bronzérmet szereztek a Tekós lányok

Fotó: II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum Kiskunhalas Facebook
A Centrum Kupa címvédőjeként szinte már ismerősként tért vissza a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum lány focicsapata Dunaújvárosba, ahol ezúttal a VII. Ádám Anita emléktornán vettek részt.

 

A rendkívül színvonalas torna legfiatalabb csapataként, komoly nagypályás és futsalos tapasztalattal bíró (felnőtt) csapatok, egyesületek ellen mérkőzhettek meg a lányok.
Az első meccsen még csak keresték a ritmust a rendkívül gyors, technikás focit játszó későbbi kupagyőztes Sárkeresztes ellen (0-2), majd egy nagyon szoros, időnként parázs hangulatú meccsen maradtak alul Bakonysárkány női focistáival szemben (1-2).
A hazai pályán játszó Dunaújvárosi PASE elleni vereség (0-2) után azonban remekül hajrázott a csapat: a Baracs 1. és 2. csapatát is sikerült legyőzni (1-0 és 2-0). Bár a Sárkeresztes és a DPASE jócskán kimagaslott a mezőnyből, a többi csapatnál körbeverések és pontosztozkodások is szép számmal születtek, így a halasiak két győzelme végül a dobogó 3. fokára repítette a csapatot.
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Bronzérmet szereztek a Tekós lányok

A Centrum Kupa címvédőjeként szinte már ismerősként tért vissza a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum lány focicsapata Dunaújvárosba, ahol ezúttal a VII. Ádám Anita emléktornán vettek részt. A rendkívül színvonalas ...