Brutális baleset, hat sérült az 53-as főúton – teljes útzár

Hatan sérültek meg abban a frontális balesetben, amelyben egy személyautó, egy szerb kisbusz és egy lengyel kamion ütközött össze a zuhogó esőben, Kiskunhalastól mintegy egy kilométerre az 53-as főúton.

Helyszíni információink szerint a Tompa irányába tartó szerb kisbusz a kamion előzésébe kezdett, de frontálisan összeütközött a szemből érkező személyautóval. Úgy tudjuk, a kisbuszban öten, a személyautóban pedig egy személy sérült meg. A Citroënt vezető idős férfi beszorult az autóba, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd átadták a mentőknek, akik súlyos állapotban szállították kórházba. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. Az érintett útszakaszon közlekedők az 5412-es számú úton keresztül Jánoshalma irányába, valamint az 55-ös számú főúton keresztül Mélykút irányába tudnak kerülni.

 

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve