Czikkely Anna megnyerte a Starbucks pályázatát

pannaElképesztően szoros versenyben, mindössze 11 szavazattal az ex-bibós Czikkely Anna macis grafikája lett a befutó a világcég versenyén.

Mint arról korábbi cikkünkben írtunk, az autodidakta ifjú grafikus bejutott a Starbucks gyorskávézó grafikai pályázatának döntőjébe, ahol 10 pályamű közül a közönség választhatta ki, melyik lesz a befutó. Az első díj egy 60 ezer forintos rajziskolai utalvány volt, amely a Corvin rajziskolában használható fel (Anna éppen itt képzi tovább magát).

Szavazni naponta egyszer lehetett a Facbookon keresztül, és Anna népszerűségére jellemző, hogy rajongótábora összesen 4168 lájkkal jutalmazta macis poharát. Persze ehhez kellett a majsai lány nem mindennapi kampánymunkája is (lásd előző cikkünket).

Mindenestre a küzdelem nem volt könnyű, mert az egyik rivális minden nap – szinte megmagyarázhatatlan módon – néhány perc alatt behozta Anna előnyét. Végül mindössze 11 lájk döntött az ex-bibós tehetség javára.

Gratulálunk!

HI

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Czikkely Anna megnyerte a Starbucks pályázatát

Elképesztően szoros versenyben, mindössze 11 szavazattal az ex-bibós Czikkely Anna macis grafikája lett a befutó a világcég versenyén. Mint arról korábbi cikkünkben írtunk, az autodidakta ifjú grafikus bejutott a Starbucks gyorskávézó graf...