Döbbenetes: Többmilliós zsákmányt ásott el egy tompai férfi a saját udvarán

Először nem is tudta, milyen nagyértékű tárgyakat lopott el, majd mikor kiderült számára egy részét elásta háza udvarában.

Mint ismert, 2020. augusztus 13-án bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint ismeretlen tettes behatolt egy tompai ingatlan garázsába, és onnan különböző műszaki cikkeket lopott el. A tolvaj több mint hatmillió forint értékben zsákmányolt elektromos szerszámgépet, kéziszerszámokat, valamint vadászathoz használt, nagyértékű távcsöveket és tartozékait. Az augusztus 27-én elfogott gyanúsított beismerte tettét, és vallomásában elmondta, hogy először nem is tudta, milyen nagyértékű tárgyakat lopott. Mikor ez kiderült számára, egy részét gyorsan eladta, a többit pedig elásta a háza udvarában. A rendőrök az elrejtett vadászati eszközöket megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

A jelentős értékre elkövetett lopással gyanúsítható, szabadlábon védekező 35 éves tompai férfi ügyében a kiskunhalasi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek – írja a police.hu.

atv.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Döbbenetes: Többmilliós zsákmányt ásott el egy tompai férfi a saját udvarán

Először nem is tudta, milyen nagyértékű tárgyakat lopott el, majd mikor kiderült számára egy részét elásta háza udvarában. Mint ismert, 2020. augusztus 13-án bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint ismeretlen tettes behatolt egy tom...