Egy 19 éves fiú sérült meg életveszélyesen a kisszállási gázrobbanásban

Teljes terjedelmében égett a mintegy 50 négyzetméter alapterületű épület Kisszálláson a Kossuth utcában. Az esethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elfojtották a lángokat.

Elsődleges információink szerint gázszivárgás lehetett a házban, de nem gázpalack robbant fel, vélhetően a vezetékes gáz lobbant be. Az épületben tartózkodó fiatalember rá akart gyújtani, akkor történt a robbanás, amely olyan erejű volt, hogy a ház főfala is megrepedt és az ablakok is tokostól kiszakadtak, ő pedig méterekre kirepült az udvarra, ott találtak rá. Úgy tudjuk, egy 19 éves fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a robbanás során. Több mint egy órát vett igénybe, amíg stabilizálták az állapotát, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is, akik vizsgálják a robbanás és a tűz keletkezésének okait.

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve