Meghalt egy 7 éves jánoshalmi kisfiú, aki az udvaron játszott

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Bejelentés érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. március 5-én 14 óra 40 perckor, miszerint egy jánoshalmi ház udvarában egy matrac ráesett egy hét éves gyerekre. Az orvosi ellátás ellenére 16 óra 30 perckor meghalt a fiú.

Úgy tudjuk, hogy a kisfiú az udvaron játszott, amikor egy régi ágynak a matraca ráesett a fejére. A szomszédok elmondása szerint a tragédia a nagyszülőknél történt, azt egyelőre nem lehet tudni hogy a baleset időpontjában a gyermek egyedül volt-e. Két mentőautó is érkezett a házhoz, nem sokkal később pedig mentőhelikopter is leszállt és próbálták újraéleszteni a kisgyereket, de már nem tudtak rajta segíteni.

Czeller Zoltán polgármester a Halasinfónak úgy nyilatkozott, ha a család segítséget kér, akkor mindenben támogatják őket, ahogy azt eddig is tették, hasonló esetekben. Mivel a haláleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja, sem a rendőrség sajtóosztálya, sem a mentők nem adtak bővebb felvilágosítást a balesettel kapcsolatban.

police.hu

További friss hírek