Durva: két kamion ütközött frontálisan Kunfehértónál – KÉPEK

Az egyik sofőrt a roncsból vágták ki a tűzoltók.

Két kamion ütközött össze frontálisan Kunfehértó és Kiskunhalas közötti úton, Kunfehértó közelében. Az egyik sofőrt a tűzoltók vágták ki a roncsból, miközben a mentők az összetört fülkében ápolták, a másik sofőr kirepült a járművéből, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

Egy férfi, aki elsők között ért oda a balesethez, úgy nyilatkozott, egy harmadik jármű, egy fehér színű személyautó is részese volt a balesetnek, de elhajtott a helyszínről. Egy közelben dolgozó nő elmondta, ő úgy tudja, a fehér autó hirtelen fékezhetett a Jánoshalma irányába tartó kamion előtt. Emiatt a teherautó sofőrje elrántotta a kormányt, és frontálisan összeütközött a szemből érkező kamionnal. A nő azt még látta, hogy karambol után a fehér autó megállt a szemközti sávban, majd segítségnyújtás nélkül nagy sebességgel, Kunfehértó felé elhajtott a helyszínről. A másik kamion sofőrje az ütközés erejétől kirepült a járműből, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Úgy tudjuk, nem volt becsatolva a biztonsági öve.

Reszletek itt: http://halasinfo.hu/durva-ket-kamion-utkozott-frontalisan-kunfehertonal/

Gepostet von Halasinfo – Kiskunhalas hírei am Montag, 17. September 2018

A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt  több órára teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

További friss hírek