Eddig és ne tovább! Itt a térkép az éjszakai kutyasétáltatóknak

Illusztrációs kép: envato.com/Halasinfo

A kijárási tilalom ellenére este nyolc óra után kutyasétáltatás céljából mégis csak el lehet hagyni az otthonokat – azzal a feltétellel, hogy a kutyát felmutatni tudó polgárok a lakóhelyüktől mért 500 méter sugarú körön belül sétáltatnak.

A művelet nagyon népszerű lett az elmúlt napokban, de a sétáltatás nyugalmát megzavarhatja, hogy az ember és állat közben bármikor túllépheti a fél kilométeres távolságot. Az ő segítségükre sietett egy informatikus, Müller Zsolt megosztotta az eszközt, amellyel bemérhetők a kutyasétáltaltás határai.

A térképen be kell írni a címet, vagy kattintással kijelölhető egy pont, ami köré a program egy 500 méter sugarú kört rajzol, így könnyebben eldönthetik a kutyasétáltatók, hogy az esti kijárási tilalom alatt meddig távolodhatnak el a lakóhelyüktől.

Itt a link: https://jsfiddle.net/pz2dr3wm/show

Müller Zsolt informatikus fejlesztése méltán lesz népszerű a kutyatulajdonoso

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Eddig és ne tovább! Itt a térkép az éjszakai kutyasétáltatóknak

A kijárási tilalom ellenére este nyolc óra után kutyasétáltatás céljából mégis csak el lehet hagyni az otthonokat – azzal a feltétellel, hogy a kutyát felmutatni tudó polgárok a lakóhelyüktől mért 500 méter sugarú körön belül sé...