Egy felsőszentiváni férfi okozhatta a fiatal tűzoltó halálát, szemtanúkat keres a rendőrség

A Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az állampolgárok segítségét kérik.

Mint arról korábban beszámoltunk, július 18-án délelőtt az 55-ös számú főúton, Csávoly térségében halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt, egy szabadnapos tűzoltó volt az áldozat.

Az esettel összefüggésben a Bajai Rendőrkapitányság 03020/842/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 54 éves felsőszentiváni férfi ellen.

Az történtek teljes körű tisztázása érdekében a Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy

aki látta a baleset bekövetkezését, jelentkezzen személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon,

vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Egy felsőszentiváni férfi okozhatta a fiatal tűzoltó halálát, szemtanúkat keres a rendőrség

A Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az állampolgárok segítségét kérik. Mint arról korábban beszámoltunk, július 18-án délelőtt az 55-ös számú főúton, Csávoly térségében halálos kimenetelű ...