Egy hónap alatt háromszor kapták el, mégis volán mögé ült a keceli fiatal

Az egyenruhások egy hónap alatt háromszor intézkedtek szabálysértés elkövetése miatt egy 21 éves keceli férfival szemben.

2020. január utolsó napjaiban a tiszakécskei rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek egy 21 éves férfivel szemben, aki egy közúti közlekedésre alkalmatlan járművel vett részt a forgalomban.

A járőrök 2020. február 29-én 13 óra 35 perckor egy Volkswagen Golf személyautó sofőrjét igazoltatták. Kiderült, hogy a kocsit ugyanaz a keceli fiatal vezeti, aki korábban a működésképtelen autóval közlekedett. A férfit időközben a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta, így a második intézkedés alkalmával a sofőr már a vezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett. Őt a Tiszakécskei Rendőrök szabálysértési őrizetbe vették, a bíróság pedig további három hónap eltiltást szabott ki részére.

A férfit azonban ez a büntetés sem tartotta vissza attól, hogy újra kocsiba üljön. Az egyenruhások tegnap ismét igazoltatták, miközben autójával Tiszakécskén közlekedett. A fiatalt megint előállították, őrizetbe vették, és ellene újabb gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

forrás: police.hu
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Egy hónap alatt háromszor kapták el, mégis volán mögé ült a keceli fiatal

Az egyenruhások egy hónap alatt háromszor intézkedtek szabálysértés elkövetése miatt egy 21 éves keceli férfival szemben. 2020. január utolsó napjaiban a tiszakécskei rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek egy 21 éves férfi...