Újabb koronavírusos beteget találtak

Illusztrációs kép: envato.com

Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi koronavírus tesztje is pozitív lett.

A férfi rendszeresen ingázik az olasz nagyváros és Debrecen között. Február 29-én, szombaton hajnalban szállt le repülővel a hajdúsági megyeszékhelyen, a reptéri testhőmérséklet-ellenőrzéskor még nem volt láza.

Később belázasodott, és a mentő a Kenézy Gyula Kórházba szállította, ahol elkülönítették, és mintát vettek tőle. Azóta bebizonyosodott, hogy megfertőződött az új koronavírussal.

A 24.hu helyi források alapján úgy tudja, hogy a korábban bejelentett debreceni koronavírusos beteg brit állampolgár, aki régóta Magyarországon él, és ingázik Olaszország és Debrecen között. A debreceni férfival már negyvenre nőtt a karanténban lévők száma. Korábban egy 15 fős japán turistacsoportot vittek be, mert köhögni kezdtek. Szijjártó Péter a Facebookon azt mondta, eddig összesen 13 magyar betegedett meg, hat országban.

forrás: koronavirus.gov.hu / 24.hu

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Újabb koronavírusos beteget találtak

Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi koronavírus tesztje is pozitív lett. A férfi rendszeresen ingázik az olasz nagyváros és Debrecen között. Február 29-én, szombaton hajnalban szállt le repülővel a hajdúsági megyeszékhelyen, a reptér...