Életveszélyesen megsérült egy férfi, aki munkagépbe csapódott autójával Pirtón

Súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a férfit, aki egy munkagép hátuljába rohant az autójával a Pirtón, az 53-as főúton.

Az Opelben egyedül utazó sofőr szinte fékezés nélkül ütközött neki a lassú járműnek. Helyszíni információink szerint az idős helyi férfit – aki ittasan ült a volán mögé – életveszélyes állapotban szállították a kiskunhalasi kórházba a mentők. A helyszínre érkezett a kiskunhalasi tűzoltóság műszaki egysége is, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett haladt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Képek: Halasinfo

Részeg sofőr bontott kerítést Majsán

Kiskunmajsán egy kerítésnek hajtott neki egy részeg helybéli férfi. Helyszíni információink szerint a Félegyházi úton közlekedett a Volkswagen személyautójával, majd letért az Ötfai dűlőútra, és a nagyjából a hatvan méterre lévő sarki ház kerítésbe csapódott. Mint kiderült, a sofőrnek nincsen jogosítványa, az autón nincsen érvényes műszaki, és a férfi ittasan vezetett, ezért őt vér és vizeletvételre előállították a rendőrök. A gépkocsiban utazott még egy férfi, ő elmenekült a helyszínről. Az autó kidöntötte a kerítést és egy akácfát, ami magával sodorta a ház csatornáját is. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Képek: Dabis Tibor

 

További friss hírek