Elkapta a koronavírust egy bibós diák, karanténba került az osztálya és több tanár is

Információink szerint egy 9. osztályos bibós diák koronavírus-tesztje pozitív lett. A fiú osztálytársait, valamint a vele egy angol csoportba járó tanulókat és több tanárt ma ki is értesítettek, így ők 10 nap karanténba kerültek.

Egy diáknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, így ő karanténba került – erősítette meg értesülésünket Csorba Imre, a Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium igazgatója. Az intézmény vezetője elmondta azt is, a kontaktkutatás jelenleg is zajlik, így azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy hány főnek kell karanténba vonulni. A diákok mellett több tanárt is érint az intézkedés.

Megyénkben az elmúlt napokban megduplázódott a COVID-19-el fertőzöttek száma, eddig 214 főt regisztráltak a hatóságok a koronavirus.gov.hu adatai szerint.

Vasárnap 484 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 12 309 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy krónikus beteg, így az elhunytak száma 637 fő, 4069-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 7603 fő. Az aktív fertőzöttek 43%-a, az elhunytak 58%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 282 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 16-an vannak lélegeztetőgépen.
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Elkapta a koronavírust egy bibós diák, karanténba került az osztálya és több tanár is

Információink szerint egy 9. osztályos bibós diák koronavírus-tesztje pozitív lett. A fiú osztálytársait, valamint a vele egy angol csoportba járó tanulókat és több tanárt ma ki is értesítettek, így ők 10 nap karanténba kerültek. Egy ...