Ellopták a hópihéket, de a kamerák segítettek megtalálni a bűnözőt

Kép: Fülöp Róbert / Facebook

A városszerte felszerelt 178 kamera egyelőre a bűnelkövetőket még nem tartja vissza, de mivel a felderítések száma egyre nő, idővel talán jobban meggondolják az ilyen hajlamú embereket, hogy érdemes-e lopni, rabolni, vandálkodni a városban.

Fülöp Róbert polgármester a közösségi oldalán tett ígéretet arra, hogy a városvezetés nem fogja sajnálni rá az energiát és utánamennek minden ügynek, amely rongálásról szól.

A városvezető úgy nyilatkozik, mélységesen felháborítja, hogy a városban még mindig vannak olyanok, akik gátlástalanul okoznak kárt, vandál módon rombolják a közterületet. Nemrég a főtéren a karácsonyi díszkivilágítás részét képező hópelyheket lopták el. Fülöp Róbert azt írja, mindennemű rongálás esetén feljelentést tesz a város, amelyek sikerrel is fognak zárulni, hiszen 178 kamera figyeli már a közterületet. A felvételek alapján pedig a hópihék eltulajdonítóját is gyorsan kézre kerítették.

Mélységesen felháborít, hogy a városban még mindig van egy szűk réteg, akinek a károkozás, a vandalizmus, a közterületek…

Gepostet von Fülöp Róbert am Dienstag, 23. Januar 2018

További friss hírek