Elmarad a kiskunhalasi nyári tábor a vírushelyzet miatt

Kép: maszihisz.hu

A Covid-19 járvány miatt, nem rendezik meg idén az augusztus 14-16. között tervezett kiskunhalasi nyári tábort – tájékoztatták a mazsihisz.hu szerkesztőségét a szervezők.

A közlemény szerint a táborhoz minden szükséges eszközt biztosított a Mazsök támogatásával, beszereztek új sport-és játékeszközöket, a kóser élelmiszerek nagy részét, de a járvány közbeszólt.

Mint írják, egyelőre nem tudni, hogy lesz-e még lehetőség ebben az évben, legalább egy hosszú hétvégére meghívni a kiskunhalasi nyári tábor szerelmeseit. A szervezők kérnek mindenkit, hogy a járványügyi szabályokat a legszigorúbban tartsák be, hogy jövő nyáron biztosan lehessen Kiskunhalason nyári tábort szervezni.

Mint ismeretes, az Óbudai Zsinagógában az elmúlt héten 5 közösségi tag (köztük Köves Slomó rabbi) lett beteg, könnyű lefolyású vírusos tünetekkel. Két napja jelentették be, hogy  átmenetileg bezárnak a budapesti zsinagógák, mivel a budapesti Bálint Házban tartott napközis tábor résztvevői közül az egyik gyermek hozzátartozója koronavírus tesztje pozitív lett.
További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Elmarad a kiskunhalasi nyári tábor a vírushelyzet miatt

A Covid-19 járvány miatt, nem rendezik meg idén az augusztus 14-16. között tervezett kiskunhalasi nyári tábort – tájékoztatták a mazsihisz.hu szerkesztőségét a szervezők. A közlemény szerint a táborhoz minden szükséges eszközt biztos...