Elvesztette a harcot a koronavírussal szemben a mentős, három gyermeket hagyott hátra

Elhunyt H. Balázs mentőgépkocsivezető, aki az otthonában koronavírusból lábadozott. A szíve állt meg, a felesége kezdte meg az újraélesztést, miközben Szegedről és Mórahalomról is riasztották a bajtársakat – számolt be róla Gera Zsolt, a Mórahalmi Mentőállomás vezetője a Rádió 1 műsorában. Mint mondta, erőn felüli munkát végeztek mentősök, Balázst sikerült újraéleszteni, azonban nem sokkal később, este 9-kor a kórházban életét vesztette.

Gera Zsolt kezdeményezett egy adománygyűjtést, mivel az elhunyt családja kilátástalan anyagi helyzetbe került. – A frontvonalban segítette a betegeket a járvány minden hullámában, de a végén ő is megbetegedett. Küzdött, de elvesztette a harcot. Bajtársunk életében mindent elkövetett annak érdekében, hogy családjának mindene meglegyen. 2 munkahelyen dolgozott és keresetével Ő volt a családfenntartó. 3 csodálatos gyermeket neveltek példásan feleségével. Azonban Bajtársunk elvesztése miatt a család nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, hiszen több millió forint hitel nyomasztja most őket. A gyerekek (10,12,15) még tanulnak, édesanyjuk bolti eladóként dolgozik. Keresete a havi megélhetésre is alig lesz elegendő, a hiteleket nem fogja tudni fizetni. Mi, a bajtársak magánemberként nagyon szeretnénk Balázs feleségének és a gyerekeknek segíteni kilábalni ebből a kilátástalan helyzetből, ezért gyűjtést szervezünk a család részére. Szeretnénk megkérni minden kollégánkat, pályatársunkat, rokonunkat, barátunkat, ismerősünket arra, hogy ha csak pár forinttal is, de segítsen Balázs családjának – írja közösségi oldalán a mentőállomás vezetője.

Az alábbi bankszámlaszámra utalhat, aki segíteni szeretne:
Hatvaniné Bózsing Andrea
Raiffeisen bank
12067204-01795886-00100009
A megjegyzés rovatba a következők valamelyikét kell írni: ADOMÁNY / FELAJÁNLÁS / TÁMOGATÁS

– Balázs kunfehértói volt, a középiskola után költözött el a faluból – nyilatkozta Huszárt Zoltán, a település polgármestere, akivel egy utcában laktak, együtt gyerekeskedtek. Huszár Zoltán arra kér mindenkit, aki teheti, segítse adományával a bajba került özvegyet és a gyermekeit.

További friss hírek