Albán embercsempészt fogtak el Tompánál

Illusztrációk kép: police.hu

A Tompa Közúti Határátkelőhelyen vasárnap reggel 6 órakor két albán férfi belépésre jelentkezett egy albán rendszámú gépjárművel. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az utas által ellenőrzésre átadott albán útlevél más nevére volt kiállítva.

Ezen felül az is kiderült, hogy a sofőr pénzért adta oda a más nevére szóló úti okmányt társának, akit ezzel a módszerrel akart Magyarországon keresztül Nyugat-Európába juttatni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés miatt – őrizetbe vétele mellett – indított eljárást a járművet vezető személlyel szemben. Az utast – aki ellen Németország és Görögország is beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el – a szükséges nyomozati cselekmények végrehajtása után, kiutasításra került Magyarország területéről. (police.hu)

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Albán embercsempészt fogtak el Tompánál

A Tompa Közúti Határátkelőhelyen vasárnap reggel 6 órakor két albán férfi belépésre jelentkezett egy albán rendszámú gépjárművel. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az utas által ellenőrzésre átadott albán útlevél más nevére ...