Ételt és ruhát osztottak a halasi hitesek

Nehéz helyzetben lévő családokat, nyugdíjasokat, valamit hajléktalanokat segített meg tartós élelmiszerrel és ruhával a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának halasi szervezete.

A szombati akció keretében a rászorulók egy tál gulyáslevest is kaptak a Bethlen Gábor téren. „Célunk, hogy ebben a hideg időszakban a tavasz beköszöntéig átmeneti segítséget tudjuk nyújtani a nehéz helyzetben lévő kiskunhalasi lakók számára” – mondta el a Halasinfónak Kiss Mónika, a HISZ kiskunhalasi szervezetének vezetője. A hitesek szokásos februári adományosztásának keretében ezúttal 130 csomag tartós élelmiszert osztottak ki (ebből 25 csomagot külön a hajléktalan szálló lakóinak a részére állítottak össze). Kiemelt célcsoportot jelentettek a nehéz sorsú családok mellett a nyugdíjasok is. A rászorulók ruhákat is összeválogattak maguknak, illetve kaptak egy tál meleg gulyáslevest is. Kiss Mónika hozzáétette: a kiskunhalasi hívek adományaira alapozott akció statisztikai összértéke 700 ezer forint volt.

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve