Ex-bibós lány nyerheti a világcég pályázatát

starbucksCzikkely Anna benevezett a Starbucks gyorskávézó által meghirdetett grafikai versenyre. Már a döntőben van. Tessék szavazni!

 

Anna „amióta az eszét tudja”, rajzol, és erről – meg csupa csajos dologról – blogot is vezet, amit érdemes megnézni, mert kiderül, hogy az ifjú hölgy nem csak tehetséges művészféle, hanem humorérzéke is van, valamint kiválóan ír.

Szűkebb pátriájában, Kiskunmajsán egyébként már kiállítása is volt. Tavaly végzett a Bibó István Gimnáziumban, és az ELTE biológia szak mellett a Corvin rajziskolában képzi tovább magát.

Közben benevezett a Starbucks által meghirdetett grafikai pályázatra. A lényeg: a pályázóknak a gyorskávézó poharát kellett kidekorálniuk, Anna az öt héten át tartó selejtezőből nem csak bekerült a tízfős fináléba, de macis poharával jó esélye van a győzelemre is. A pálmát – és a 60 ezer forint értékű, Corvin rajziskolába szóló utalványt – az viszi el, akinek az alkotása a legtöbb közönségszavazatot (lájkot) kapja. Szavazni a Facebookon lehet, mégpedig itt. Hétfőn zárul a szavazás, Anna jelenleg fej-fej mellett halad egy másik pályázóval – a végeredmény egy-két szavazaton is múlhat (egy felhasználó naponta szavazhat).

Anna két szavazásra buzdító videót is készített, ami feltöltött a YouTube-ra. Elmondása szerint ezekkel fel akarta vidítani az ismerőseit, akiket a szavazással „traktálta” őket. Hát sikerült, íme!

HI

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ex-bibós lány nyerheti a világcég pályázatát

Czikkely Anna benevezett a Starbucks gyorskávézó által meghirdetett grafikai versenyre. Már a döntőben van. Tessék szavazni! Anna „amióta az eszét tudja”, rajzol, és erről – meg csupa csajos dologról – blogot is vezet, amit érdemes m...