Ezt élte át a halasi kórházban a koronavírus-fertőzés gyanújával bekerült fiatalember

Egy kecskeméti fiatalember, Fodor Flórián napokkal ezelőtt koronavírus gyanújával bekerült a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba. Közösségi oldalán írta meg a tapasztalatait. Nagyon ajánlott végigolvasni!

Sokan nem tudják,hogy bekerültem a kiskunhalasi karantén osztályra mivel Covid-19 (Korona vírus) gyanús tüneteim voltak. Kaptam egy szobát és elkülönítettek mindenkitől, semmi mást nem láttam csak, hogy vegyvédelmi ruhában sétál mindenki. Mindenki tőlem méterekre állt és úgy féltek mint ha egy gyilkos lennék. Én ott csak rémülten és tehetetlenül feküdtem és vártam. Én is ekkor értettem meg miről is van szó, amikor az ember azt látja, hogy a tanult orvosaink,ápolóink félnek és tehetetlenek az megérinti az embert.

Amint behoztak levették a vér és nyál mintát és elindult éltem leghosszabb 72 órája míg meg lesz az eredmény. Nem tudsz mit csinálni csak fekszel és sétálgatsz fel alá szobában azon agyalva, hogy tényleg elkaptad?! Végig pörgetsz minden variációt, hogy kitől és mikor történhetett de nem találod a választ. És mikor megérkezik az első vizsgálat eredménye és közlik, hogy negatív az elmondhatatlan mi öröm fogja el az embert. De ahhoz, hogy biztosra ki tudják zárni ennek a tényét kell még egy vizsgálat. Ez talán még nehezebb volt számomra mivel tudtam,hogy nincs bajom de mégsem hagyhatom el a szobám, mégsem lehetek a szeretteimmel akik számra talán még nehezebb volt az egész mint nekem. Elérkezett a várva várt reggel, és közölték, hogy a második tesztem is negatív lett. Ekkor a telefont a kézbe és hívjuk körbe szeretteinket a jó hírrel. És mikor végre a kezemben a zárójelentés és ki engedtek a családomhoz üvölteni tudtam volna örömömben!

Ekkor döntöttem úgy, hogy a többi olyan naív ember szemét is felnyitom mint én voltam és a #MARADJOTTHON mozgalom mellé állok!

Minden munkáltatót nyomatékosan kérek gondoljanak az alkalmazottaikra is, dönteni kell emberek melyik ér többet a pénz vagy az élet!

Köszönöm a kórház minden dolgozójának áldozatos munkáját és, hogy ebben a helyzetben is a saját és családjaik élete elé helyezik a miénket!

Fokozottan kérek mindenkit, hogy MARADJON OTTHON.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Ezt élte át a halasi kórházban a koronavírus-fertőzés gyanújával bekerült fiatalember

Egy kecskeméti fiatalember, Fodor Flórián napokkal ezelőtt koronavírus gyanújával bekerült a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba. Közösségi oldalán írta meg a tapasztalatait. Nagyon ajánlott végigolvasni! Sokan nem tudják,hogy bekerültem a ...