Fának csapódott egy részeg autós az 53-as főúton

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó az 53-as főúton Soltvadkert-Selymes és Pirtó között, az ittas sofőrt a halasi kórházba szállították.

A Soltvadkert irányából Pirtó felé tartó személyautó sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a járműve felett, amely a baloldali árokba repülve egy fát is kettétört körülbelül 2-3 méter magasságban. Az autó füstölni kezdett, a helyszínre elsők között érkező készenléti rendőrök kezdték meg az oltását. Úgy tudjuk, az autót vezető kiskunhalasi férfinál felmerült az ittasság gyanúja. A helyszínen egy férfi elmondta, ő szemből haladt a kocsijával, amikor észlelte a beszitáló autót, csak a lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia és az utolsó pillanatban el tudta kerülni az ütközést.

A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.  Az 53-as főút érintett útszakaszát a mentési munkálatok idejére teljes szélességben lezárták. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Fának csapódott egy részeg autós az 53-as főúton

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó az 53-as főúton Soltvadkert-Selymes és Pirtó között, az ittas sofőrt a halasi kórházba szállították. A Soltvadkert irányából Pirtó felé tartó személyautó sofőrje eddig tisz...