Fejbe lőtte vitapartnerét egy keceli férfi

A rendőrök nyomozást folytatnak egy 21 éves keceli lakossal szemben, aki a gyanú szerint egy gáz- és riasztófegyverrel fejbe lőtt egy másik helybéli férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. március 29-én 21 óra 16 perckor, mivel Kecelen néhány perccel korábban egy ismeretlen férfi egy fegyverrel, vagy annak utánzatával lövéseket adott le.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy egy családi ház előtt szóváltás alakult ki két férfi között, majd az egyik egy gáz- és riasztófegyvert vett elő, amivel egyszer a levegőbe lőtt, egy másik lövéssel pedig homlokon találta vitapartnerét.

A 34 éves sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A kiskőrösi nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével és könnyű testi sértés vétségével gyanúsítanak megalapozottan. A 21 éves helybéli kihallgatása során beismerő vallomást tett, ő az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök a gyanúsítottól lefoglalták a gáz- és riasztófegyvert, azt bizonyítékként kezelik a nyomozás során.

police.hu

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Fejbe lőtte vitapartnerét egy keceli férfi

A rendőrök nyomozást folytatnak egy 21 éves keceli lakossal szemben, aki a gyanú szerint egy gáz- és riasztófegyverrel fejbe lőtt egy másik helybéli férfit. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. március 29-én 21 óra 16 perckor, mivel K...