Féltucat bűncselekmény elkövetése a gyanú

Hat vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítható az a 22 éves jánoshalmi férfi, akit a helyi rendőrőrs nyomozói őrizetbe vettek.

A fiatalember a gyanú szerint 2020 augusztusában egy lakatlan ház ajtaját felfeszítette, és az ingatlanból többek között egy mosógépet is eltulajdonított. Alig egy hónappal később a saját testvéréhez tört be: a rokon jánoshalmi házának ablakáról levágta a szúnyoghálót, és a helyiségbe bejutva készpénzt zsákmányolt.

Ezek után októberben egy ház lezáratlan pincéjébe ment be, ahonnan egy nagyértékű segédmotoros kerékpárt lopott el, majd a bűncselekmények elkövetését ebben a hónapban is folytatta: egy lakóházból és egy étteremből is pénzt vitt el.

A jánoshalmi nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzését követően jutottak el a feltételezett elkövetőhöz, akit 2020. november 10-én délelőtt elfogtak. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Féltucat bűncselekmény elkövetése a gyanú

Hat vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítható az a 22 éves jánoshalmi férfi, akit a helyi rendőrőrs nyomozói őrizetbe vettek. A fiatalember a gyanú szerint 2020 augusztusában egy lakatlan ház ajtaját felfeszítette, és az ingatlanból t...