Fontos: Változik a laboratórium betegfogadási rendje

2020. június 22-tól a Synlab Kiskunhalasi Laboratóriumban, a Kiskunhalasi Semmelwis Kórház Rendelőintézetében a vérvétel a korábban megszokott helyen és módon történik 07:00 — 11:00 óráig.

Csak előjegyzett betegeket fogadnak, a korábbi kivételek megtartásával (kismamák, sürgős műtétre előjegyzett, onkológiai betegek, stb.)

A betegeket a kórház előtti konténernél külön sorban egy laboratóriumi dolgozó fogadja és ellenőrzi a beutalót, összevetve az időpontfoglalással. A laboratóriumba mintavételre csak az adott időpontba bejelentkezett (és a kivételt képező) betegek mehetnek fel.

Az időpontfoglalás előtt érkező betegeknek lent a konténer előtt kell várakozni, a később érkezőknek új időpontot kell kémi.

A szakrendelőkbe menő visszatérő betegek a szakrendelési időpontjuk előtt átvehetik a kész leleteket a laboratóriumban.

A háziorvos, vagy egyéb külső beküldő a kért vizsgálatokat a felhőben tudja megnézni, illetve a veszélyhelyzet előtti, szokásos úton kaphatja meg.

A beteg a leletéért indokolt esetben, 11 -15 óra között mehet be a kórház be az épületébe.

(Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza)

 

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve