Forró teával várják szombaton a járókelőket a Hősök terén

Finom forró teával és apróságokkal készülnek a Proaktív Egyesület tagjai szombat délelőttre. A Hősök terén várják majd a járókelőket, reggel 8 órától.

Az egyesület tavaly decemberben szervezett már teaosztást, de az idei év második felében kezdett el rendezvényeket szervezni Kiskunhalason. A huszonéves fiatalokból álló csoport elsősorban olyan előadások szervezésével foglalkozik, amelyek „minden korosztály számára hasznosak lehetnek” – olvasható a honlapjukon.

Legutóbbi programjukat múlt pénteken tartották a Martonosi Pál Városi Könyvtárban, ahol Daróczi Csabát, az év természetfotósát kérdezték életéről, munkásságáról. Az erről készült beszámolónkat itt olvashatja.

További friss hírek

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Rendben Olvasson tovább

Adatvédelem és a sütik irányelve

Forró teával várják szombaton a járókelőket a Hősök terén

Finom forró teával és apróságokkal készülnek a Proaktív Egyesület tagjai szombat délelőttre. A Hősök terén várják majd a járókelőket, reggel 8 órától.Az egyesület tavaly decemberben szervezett már teaosztást, de az idei év másodi...